Alles voor paard & ruiter

Over ons  

Op zoek naar een gezellige winkel die extra service en advies biedt?


Ruiterhuis Lansbergen in een ruitersportwinkel gevestigd op de eerste verdieping van Manege Lansbergen in Bergschenhoek. 


In onze gezellige winkel vindt u een ruim assortiment ruitersportartikelen voor groot en klein. 

Wij hebben alles voor paard en ruiter, maar u kunt ook terecht voor stalbenodigdheden,  verzorgingsproducten en cadeauartikelen. Van nieuwe collecties tot goede basisproducten voor elk budget!

Ook hebben wij een deken was- en reparatieservice, organiseren we leuke activiteiten en kunt u terecht in onze bar voor een hapje en een drankje.


In de winkel wordt u geholpen en geadviseerd door onszelf en doordat we al ons hele leven op de manege tussen de paarden te vinden zijn snappen we dat je op zoek bent naar een winkel die jouw passie en liefde voor je paard begrijpt, flexibel is en luistert naar wat paard en ruiter nodig heeft. 

Het gaat met paarden soms ook wel eens anders dan gepland, dus dan is het handig dat er een winkel is die jou snel kan helpen. Daarom zijn we ook buiten onze reguliere openingstijden geregeld op zondag open en op afspraak. Ook voor spoedbestellingen kunt u contact met ons opnemen. 


De winkel is ontstaan door onze krachten te bundelen; Jeffrey is al jarenlang het gezicht van de manege, is klantgeicht, heel handig en heeft de verbouwing en meubilair voor zijn rekening genomen. Stefanie heeft heel veel winkelervaring opgedaan in verschilende winkels, waaronder leiding gegeven in een grote dierenwinkel met een ruitersportafdeling. En Melanie heeft een opleiding paardenhouderij gedaan, geeft af en toe nog les en is jurylid. 


Ruiterhuis Lansbergen is een ruitersportwinkel gevestigd op de eerste verdieping van Manege Lansbergen in Bergschenhoek. Manege Lansbergen is al decennia lang een bekend begrip in Bergschenhoek en omstreken, dit wilden we graag uitbreiden met een winkel. Na veel voorbereidingen zijn 29 november 2018 onze deuren feestelijk geopend.

 


Hopelijk tot snel in onze winkel, 


Jeffrey, Stefanie en Melanie