Alles voor paard & ruiter

RHL Specials

Kids startersset 

Als je net begint met paardrijden heb je van alles nodig... Wij snappen dat het natuurlijk heel fijn is als je met leuke, functionele en comfortabele kleding en assesoires veilig aan je nieuwe sport kunt beginnen. Hiervoor hebben wij standaard een mooi startersset in de aanbieding met  een veiligheidshelm, rijbroek, rijlaarzen en een gevulde poetstas! Dit alles is bij ons verkrijgbaar voor € 89,95 (waarde € 104,80) 

Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren en het set is aan ieders wens aan te passen, dus kom eens langs, wij helpen en adviseren je graag en scoor jouw complete set!
 Dekenreparatie- en wasservice

Het mooie weer komt eraan, dus de winterdekens kunnen weer de kast in! Hoe fijn is het als ze dan ook lekker schoon en eventueel gerepareerd de kast in gaan, zodat je ze na de zomer zo weer kunt gebruiken! Daarom kun je nu ook bij ons al je dekens, dekjes en westernpads laten wassen, kunnen we je deken laten behandelen met Bucaswash en waterdicht laten maken. 

Zo staat je paard er niet alleen weer netjes bij; Doordat hij professioneel gewassen wordt veranderd de pasvorm niet en door het gebruik van de juiste apparatuur en middelen is hij schoon en vrij van zeepresten om huidirritaties te voorkomen.