Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
Geef het e-mailadres waar we het seintje naar toe moeten sturen.

Dit is geen geldig e-mailadres!

U wordt per mail op de hoogte gesteld wanneer dit artikel weer beschikbaar is!
×

Titel

Text

Bestellen en verzenden

Bestellen

Winkelen in onze webshop is eenvoudig, overzichtelijk en snel geregeld.

Alles wat op voorraad staat in onze webshop kunnen wij uit voorraad leveren. Andere producten kunnen we voor je bestellen en binnen een paar dagen leveren. Staat er iets niet tussen? Bel gerust en wij gaan kijken of we het voor je kunnen bestellen of misschien een alternatief voor je bestellen. 

Hoewel de voorraadstatus op de website actueel gehouden wordt, is het in uitzonderingssituaties mogelijk dat een product toch net uitverkocht is. In dat geval zal de bestelling iets langer op zich laten wachten, maar normaal gesproken binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd worden.

Verzenden

Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 70,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 70,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.